Victoria’s Secret Show

Bella is részese lehetett annak a fergeteges show-nak, amire minden modell vágyik: végigvonulni a Victoria’s Secret Show-n. Élete során először 2016-ban lett lehetősége rá. Gyönyörű fehérneműkben mutathatta meg mindenkinek hibátlan alakját. Profin teljesítette a kihívását, pedig épp akkoriban szakított The Weeknd-el, aki ráadásul fel is lépett aznap, és Bella-nak is fel kellett vonulnia a produkciója alatt. A felkészülésben rengeteget segített neki nővére, Gigi is, aki szintén az egyik résztvevője volt az estének.

 

Előkerült a castingjának felvétele is, ahol tündéri volt. Látszott rajta, hogy picikét izgult miatta. A kifutón két különböző szerelésben láthattuk.

Következő évben is visszahívták Bella-t! A rendezvényt Sanghaj-ban, Kínában rendezték meg, ahova egy korábbi rasszista poénja miatt Gigi Hadid nem mehetett el. Bella mindez ellenére tökéletesen helyt állt, és testvére büszke is volt rá. Ez alkalommal is kétszer vonulhatott végig a kifutón.

   
2018-ban is meghívást kapott, ide már Gigi is elmehetett. New York-ban rendezték meg, Bella pedig újból két szettet is bemutathatott. A rendezvényre Yolanda és Abel is ellátogatott, ők láthatóak is a nézőtéren az egyik felvételen.