Naomi Campbell

Naomi neve egybeforrt a modellszakmával az évek során. A népszerű modell 1970.május 22-én született Londonban. Édesanyja Jamaicai származású, édesapját nem ismeri, mert születése után elhagyta őket.  Gyerekkorában balettozott. Csupán 17 éves volt, amikor meghódította a világot. Ő volt az első fekete lány, aki szerepelhetett a Time magazinban.


A szupermodell 2016-ban a The Wendy Williams Show-ban vallott arról, hogy mi köze volt a Hadid lányok karrierjéhez. Mentorukként segítette fiatal kolléganőit. Bár a két lány még szemtelenül fiatal, már most fényes karrier áll előttük. Ez az út elég hosszú lesz és nehéz, de Naomi segített nekik az elején. Megtanította nekik a helyes járás technikáját, aminek minden bizonnyal hasznát veszik majd a kifutón.

Tavaly megkérdezte tőlem Bella, hogy nem lennék-e a mentora, én pedig igent mondtam neki. Nagyon szeretem őt és Gigit is. Nagyon klassz lányok, keményen dolgoznak a sikerért.

   

Az egyik tanórájukról is beszélt egy keveset. Annyi biztos, hogy a szakmai egyik legkiemelkedőbb tehetségétől tanulhattak a lányok.

A szállodám előcsarnokában voltunk, amikor azt magyaráztam nekik, hogy tekintsenek rá úgy, mintha a kifutó lenne. Vendégek jöttek a liftektől, de mondtam nekik: Folytasd! Ne állj meg, ők a közönség! Pózolj! Nagyon mókás volt, mindketten ügyesen helyt álltak. Nagyon örülök, ha segíthettem egyengetni az útjukat.

idézetek forrása: starity