Magánélete

   
A kezdetek
Bella egyetlen nyilvános kapcsolata The Weeknd-hez, polgári nevén Abel Tesfaye-hez köthető. A páros 2015-ben jött össze, ám viszonyukat igyekeztek titkolni. Olyannyira, hogy a fiú még az érzelmeiről sem volt hajlandó bővebben nyilatkozni senkinek sem. Amikor megkérdezték, hogy szerelmes-e a gyönyörű modellbe, ennyit mondott:

Ha őszinte akarok lenni, nem tudom. Nem hiszem. Talán. Igen is meg nem is. Talán. Ez az egész arról szól, hogy én ki vagyok, és a komfortzónámból kilépve próbálok olyasmit érezni valaki iránt, amilyen érzésekben évek óta nem volt részem. – The Weeknd

A Coachellán láthatták őket együtt bulizni is, állítólag innen számolhatjuk kapcsolatuk kezdetét hivatalosan. Egy ismerős szerint dúlt közöttük a szerelem, hiszen sülve-főve együtt voltak, igyekeztek a lehető legtöbb időt egymás társaságában tölteni. Együtt töltötték az egész ’15-ös nyarat, Bella pedig rajong a fiúért és a zenéjéért is.

Kapcsolatuk igazi megerősítésre került 2015 év végén, amikor megjelentette The Weeknd az “In The Night” c. dalához készült klipjét, amiben Bella volt a főszereplő. Itt szerelmük is erősödött már, és Abel teljesen odáig volt barátnőjéért.

Bella a New York-i divathetet is otthagyta, csak hogy együtt jelenhessenek meg a Grammy-n, ahol Abel is jelölve volt. A fiú a Grammy díjátadó után ünnepelte 26. születésnapját, aminek alkalmából kedvese szép szavakkal emlékezett meg róla. A posztjában sejtelmesen jelezte, hogy valószínűleg a 25. születésnapja környékén jöhettek össze.

Boldog születésnapot kívánok a legszerényebb, legkedvesebb, legkeményebben dolgozó férfinak, akit ismerek! Egy év telt el, de még mindig te vagy a kedvencem ezen a bolygón! Minden jót megérdemelsz, amit az élet adhat. Ez a TE napod, bébi! Iszonyatosan büszke vagyok rád, és szerencsésnek érzem magam, amiért melletted lehetek.

   
Szakítás & Selena Gomez
Ám másfél évnyi együttjárás után hidegzuhanyként érkezett a hír: Abel és Bella szakítottak! Egy közös ismerős szerint a sűrű beosztásuk és a találkozásaik ritkasága vetett véget szerelmüknek, de állítólag barátságban váltak el. Bella-nak ideje sem jutott szomorkodni, hiszen megkapta élete nagy lehetőségét: szerepelhet a Victoria’s Secret bemutatón. Ezért Párizsba kellett utaznia, és a próbák szüneteiben járta a várost barátnőivel. Mivel The Weeknd előadóként a fellépők sorai közt szerepelt, ő is épp akkor tartózkodott Franciaországban. Egyik este állítólag a lányok belebotlottak Abelék társaságába, majd együtt vacsoráztak.

Bella The Weeknd mellett ült és egy darabig beszélgettek is egymással. Jól kijöttek a másikkal. Bella jó hangulatban volt, mosolygott és nagyon boldognak tűnt, amiért ott lehet. Még nincs köztük vége mindennek. Tudják, hogy szükségük volt arra, hogy hivatalosan is véget vessenek a kapcsolatuknak. Bella nagyon izgatott, amiért idén ő is részt vehet a Victoria’s Secret rendezvényén, ugyanakkor tisztában van azzal, hogy kicsit furcsa lesz, hogy az exe is fellép ott, de minden rendben lesz, hiszen a legjobb barátnői mellette lesznek.

A VS bemutatón is látszódott közöttük a szikra, Bella mosolyogva lépdelt exe felé, miközben az Starboy c. dalát énekelte a színpadon. Ezután nem találkoztak, és a szépséges modellen látható volt, hogy igencsak megszenvedi a szakításukat. Egy rajongó kiszúrta, hogy még mindig a közös képük a háttere, és tele van Abelről készült fotókkal a telefonja.

2017 elején kiderült, hogy Abel Selena Gomez-re cserélte a Hadid lányt, ami még jobban összetörte a szívét. Bár korábban egy baráti társaságba tartozott Gomezzel, úgy tűnik, kialakuló barátságuk itt véget is ért. A hír után azonnal kikövette az Instagramon az énekesnőt, ezzel tudatva, hogy mennyire nem örül a kapcsolatuknak.

Selenát se Gigihez, se Bellához nem fűzi szoros baráti kötelék. Közös barátok révén ismeri őket, de csak ismerősök. Barátságosak egymással, de nem barátok. Selena és Gigi bár mindketten tagjai Taylor Swift squadjának, sosem kötődtek egymáshoz, így Selenának nem is lehettek ellenérzései amiatt, hogy összejön Gigi húgának az exével. Ő mindig is igyekezett tartani a három lépés távolságot Taylor barátaitól. Egyedül Taylort engedte közel magához, de sosem rajongott az egész squad dologért.

Az “Abella” kapcsolat miatt folyamatosan követték Bella-t is a lesifotósok, kíváncsiak voltak a modell reakciójára, aki egy idő után megunta, és bemutatott nekik. Sokan azt híresztelték, hogy ez Selena-nak szólt, ám azóta sem erősítette meg. A dolgok lecsendesedése után a Vogue-nak adott interjújában nyilatkozott exéről.

Ez volt az első szakításom és túlságosan nagy visszhangot kapott. Kívülállóként azt hiheted, hogy nagyon jól kezeltem a dolgot, de ez mindig ott van az ember szívében, ott a legnehezebb túljutni rajta. Még egy darabig nehéz lesz, de ilyen a szerelem: fáj, de túl kell lépni rajta. Mindig tisztelni és szeretni fogom őt . Az ember néha szomorú a szakítás miatt vagy nehezen viseli, de végül is sosem akarja felégetni a hidat maga mögött, aminek felépítéséért olyan keményen küzdött.

Hiába a szép nyilatkozat, az állítólagos békés elválás, Abel erre rácáfolt: Selena-val egyszerre követték ki Bella-t az Instagramon, ezzel tudatva, hogy teljesen kizárják őt életükből. Valószínűleg Sel-nek nem tetszett, hogy a párja volt barátnője olykor-olykor lájkolta még a képeit. Bár Bella igyekezett erősnek mutatni magát, munkába temetkezett, de belülről teljesen összetört. A barátai is elkezdtek érte aggódni.

Mindenki szeretne Bellával randizni. Naponta vagy tízszer hívják el. A barátai is szeretnék felszedni őt, de eddig mindenkit lekoptatott. Még nem érzi úgy, hogy készen állna randizni és nem is érdekli a dolog. Még most is azon van, hogy túllépjen a szakításán The Weeknddel. Neki talán nem esett nehezére a dolog, de Bellát nem ilyen fából faragták. Neki ehhez idő kell, de nincs is ezzel semmi baj.

A MET Gálán mindannyian részt vettek, Abel Selena-val, míg Bella modell barátnői társaságában jelent meg. Sokan azzal vádolták, hogy szándékosan vágatott hasonló frizurát magának, mint SelGo, hátha sikerül visszahódítania azzal exét, ha hasonlít aktuális barátnőjére.

Selena és Abel lenyűgözően festett a bálon, Bellának pedig nagyon fájt személyesen látni, milyen boldog az exe a szép, új barátnője oldalán. Szeretne továbblépni Abelen, és a legjobbakat kívánja neki, de nagyon nehéz volt látnia a szerelem ilyen szintű megnyilvánulását az orra előtt.

Majd egy évvel szakításuk után végre azt éreztette, hogy sikerült továbblépnie előző kapcsolatán. Ezt édesanyja, Yolanda erősítette meg egy interjúban, amikor arról faggatták, hogy lánya foglalkozik-e még Selenaékkal.

Nem, már nem, szerintem.

Ám ekkor hirtelen véget ért Selena és The Weeknd szerelme! Állítólag a lány adta ki az útját, majd nem sokkal ezután visszament Justin Bieber-hez. Abel is úgy érezte, hogy visszatérne volt barátnőjéhez, így felkereste Bella-t. Többször látták a modell New York-i lakásánál.

Bella és Abel azután vették fel újra a kapcsolatot, hogy véget ért Abel Selenához fűződő viszonya, de egyelőre ők ketten nincsenek együtt. Abel volt az, aki megkereste Bellát azzal, hogy találkozzanak és pótolják be, amiről lemaradtak egymás életével kapcsolatban, Bella pedig úgy döntött, ő is találkozni akar vele és meglátják, hová vezetnek a dolgok. Tisztában van azzal, hogy ha nem is jönnek össze újra, legalább jó barátjai lehetnek egymásnak. Abel tudatta Bellával, hogy még mindig szereti őt és mindig lesz köztük valami valós kapcsolat, emellett bocsánatot is kért tőle, amiért a múltban megbántotta őt. Bella még mindig szereti Abelt. Sosem tette túl magát rajta. Egyelőre nem akar újra összejönni vele, és Abel beosztása különben sem tenné lehetővé számára, hogy rá koncentrálhasson jelenleg, amivel Bella múltbeli tapasztalatai útján tisztában is van, ahogy azzal is, hogy Abel más lányokkal is rendszeresen beszélget. Ettől függetlenül nagyon erős most és hajlandó lenne adni Abelnek még egy esélyt, de csak kis lépésekben szeretne haladni és esze ágában sincs beleugrani egy kapcsolatba. Még mindig szereti őt, de szeretné nyitva hagyni magának a lehetőségek ajtaját…

   
A kibékülés
A 2018-as Coachella után elindult egy pletykalavina, miszerint kibékültek egymással. Egy jelenlévő állította, hogy egész éjjel csókolózni látta őket a fesztiválon. Ezt az E!News is lehozta, Bella pedig egy mondattal rövidre zárta a híreszteléseket, hisz odakommentált az oldal Instagram posztjához.

Nem én voltam az lol.

Nemsokkal ezután már le sem tudták tagadni, hogy újra egymásra találtak. Cannesban jártak éppen, ahol Bella a Magnummal közös kampányát népszerűsítette. A bulin több fotó is készült róluk, amint épp csókolóznak. Nagyon úgy néz ki, hogy boldogabbak, mint valaha is voltak együtt. Még Párizsba is elvitte romantikázni Bella-t, és azóta is folyamatosan egymás társaságában vannak.

Júliusban Tokióba utaztak pár napig pihenni, ahonnan folyamatosan posztoltak Instagram Story-kat egymásról. Ráadásul a modell elkísérte a Chicagoi Lollapalooza-ra is.

Újból vége?

2019.nyarán felröppent a pletyka, miszerint a két híresség külön utakon folytatja. Az ok a sűrű beosztásuk (ami korábban is szakításhoz vezetett). Egyikőjük sem erősítette meg még, hogy valóban szétmentek-e, de minden jel erre ad okot. Abel egy időre el is tűnt az Instagramról, és azóta több nővel is hírbe hozták már. Bella pedig beletemetkezett a munkájába.