Családja

 
Mohamed Hadid – édesapja
Mohamed Anwar Hadid néven látta meg a napvilágot 1948.november 6-án, Názáretben. Szülei Anwar és Khairiah . Két fiútestvére és öt lánytestvére van. Luxus szállodák építésével foglalkozik. 5 gyermeke van, Alana, Marielle, Gigi, Bella és Anwar Hadid.

Mohamed igazi büszke apuka, gyermekei karrierjéről folyamatosan posztolgat az Instagramjára képeket, illetve egyszer sem hagyja ki, hogy az ő fiókjukon hagyjon valami dicsérő kommentet. Bella-val nagyon jó a kapcsolata, a lány példaképének tartja szüleit, rendkívül büszke arra, hogy őket kapta az élettől. Sokszor látogatja meg apját is, ilyenkor elárasztja közös képekkel a közösségi oldalait. Mohamed néha a vörös szőnyegre is elkíséri gyermekét.

 
Yolanda Hadid – édesanyja
Yolanda Johanna Jacoba van den Herik 1964.január 11-én született Hollandiában. Keresztény családban nevelkedett, egy testvére van, Leó. Édesapját nagyon korán elveszítette, csupán 7 éves volt akkor.Egy holland tervező fedezte fel őt, aki kérte, hogy szerepeljen a bemutatóján. Ezek után indult be modell karrierje. 1994-ben költözött Los Angelesbe Mohamed Hadiddal, még abban az évben össze is házasodtak. Ebből született 3 gyermekük, Gigi,Bella és Anwar. 2000-ben elváltak. 2011-ben újra házasodott, David Foster zenészhez ment hozzá. 2012-ben Lyme-kórt diagnosztizáltak nála. 2015-ben beadták a válópert, 2017-ben vált el hivatalosan David-től.

Yolanda hihetetlenül büszke három gyermekére, akik mindannyian csodás karrierrel rendelkeznek. Először Gigi tört be a modellpiacra, később követte őt húga, Bella, majd végül Anwart is felfedezték. Nagyon jó kapcsolata van mindegyikőjükkel, Bella számára az édesanyja a példaképe, felnéz rá, és szeretne ő is olyan fantasztikus emberré válni, mint Yolanda. Szerénységét és alázatosságát is tőle örökölte. Sok időt töltenek együtt, sokszor kísérték el egymást különböző rendezvényekre.

 
Gigi Hadid – nővére
Jelena Noura Hadid néven látta meg a napvilágot, 1995.április 23-án, Los Angelesben. Karrierje két évesen kezdődött, ekkor kezdték gyermekmodellként foglalkoztatni. Az iskola miatt hagyta abba a modellkedést, ám 2011-ben visszatért. Több neves márka is felkérte őt kampányarcának. Gigi népszerűsége napról-napra egyre nagyobb. 2015.decemberében kezdett el randizni Zayn Malik énekessel, ám 2 év után végleg szakítottak.

A legfőbb ember, akire számíthat Bella az nem más, mint Gigi! Húga karrierjének elején folyamatosan tanácsokkal látta el, ő mondta meg neki, hogy melyik munkákkal jár jól,ha elfogadja, de a castingoknál is segített. Hihetetlenül szoros a kapcsolatuk, szenvednek, ha pár napig nem tudnak találkozni. Mivel nem laknak egymástól messze, sűrűn kiszúrják a paparazzik, amikor átugranak a másikhoz pár órára. Instagramon minden egyes képükhöz kommentelnek, dicsérik és támogatják a másikat.

 
Anwar Hadid – öccse
Anwar 1999.június 22-én született, Los Angelesben. Ő Bella egyetlen fiútestvére. Egy farmon nevelkedett testvéreivel Santa Barbarán, később Malibu lett a lakhelyük, ide is járt iskolába. Fiatal korában érdekelte a foci is. Az elég hamar kiderült, hogy a modellkedés sem áll tőle messze, 2016-ban indult be karrierje, amikor a Moschino férfikollekcióját mutatta be a milánói divathéten. Az IMG is hamar leszerződtette őt, akik korábban a másik két nővérét is.

Bella életében az első a család, és igyekszik is összetartani őket, és a lehető legjobb kapcsolatot fenntartani velük. Sokszor kéri meg kísérőjének öccsét, akivel nagyon jó a viszonyuk. Támogatja, amiben csak szükséges, sokszor poénkodnak egymással az Instagramon is!

 
Alana és Marielle Hadid – féltestvérei
Marielle Hadid 1980.szeptember 7-én született, Washingtonban. Két gyermeke van, Coco és Colton. Alana Hadid 1985.július 27-én született, stylistként dolgozik. Az ő tulajdona a Current Moji. Édesanyja Marie Butler.

Hiába féltestvérek, ugyan úgy viszonyulnak egymáshoz a Hadid gyerekek, mintha édes testvérek lennének. Sokszor szerveznek közös programot, együtt mennek el rendezvényekre is.

Bella további családtagjai:

Anwar Hadid – apai nagypapa
Khairiah Hadid – apai nagymama
Mahmoud Hadid – nagybácsi
Majid Hadid – nagybácsi
Majida Hyatt – nagynéni
Raida Al-Hassan – nagynéni
Ghada Harnden – nagynéni
Maha Matar – nagynéni
Sana Hadid – nagynéni

Ans van den Herik – anyai nagymama
Colton Aflalo – unokatestvér
Leo van den Herik – nagybácsi