Bella vs. Selena

Selena Gomez jó barátságot ápol (vagy ápolt) Gigi Hadiddal, és így találkozott Bella-val is. A bimbózó barátságnak azonban hamar vége lett. 2017 elején robbant a hír, hogy Bella exe, Abel (The Weeknd) Selena-val jár. A fiatal Hadid lány ezután kikövette őt minden közösségi felületéről. Mivel a szakítás még szinte friss volt akkoriban, persze, hogy fájdalmas volt neki az új párocskáról látni a lesifotókat.

Egy bennfentes nyilatkozott is hármójuk kapcsolatáról.

Selenát se Gigihez, se Bellához nem fűzi szoros baráti kötelék. Közös barátok révén ismeri őket, de csak ismerősök. Barátságosak egymással, de nem barátok. Selena és Gigi bár mindketten tagjai Taylor Swift squadjának, sosem kötődtek egymáshoz, így Selenának nem is lehettek ellenérzései amiatt, hogy összejön Gigi húgának az exével. Ő mindig is igyekezett tartani a három lépés távolságot Taylor barátaitól. Egyedül Taylort engedte közel magához, de sosem rajongott az egész squad dologért.

Egyesek rögtön forszírozni kezdték a hirtelen kikövetést, majd a Hadid lány posztolt egy lesifotót, amin épp bemutat. Sokak szerint ez Gomeznek szólt.

Bella-nak csak ezek után jött a hideg zuhany: eleinte bujkált az Abelena névre hallgató pár, de egyre többet mutatkozott együtt a későbbiekben. Láthatóan nagyon jól megvannak (néha már túlságosan is tökéletesek). ráadásul a 2017-es MET gálára is együtt érkeztek. Ezen Bella is részt vett, és végig nézhette, ahogy exe romantikus pillanatokat él át Selena-val.

Azonban Abel és Selena kapcsolata nem tartott sokáig, 2017 végén szakítottak. Pár hónappal később pedig Bella lájkolt Instagramon egy Selena-ról készült fotót, ami arra ad okot, hogy valószínűleg nem haragszik már az énekesnőre.