Bella Hadid

Isabella Khair Hadid (Bella Hadid) 1996.október 9-én született, Los Angelesben. Édesanyja, Yolanda Foster volt holland modell és TV-s híresség, édesapja Mohamed Hadid, palesztin származású. Két testvére van, a szintén modell,Gigi Hadid, és egy öccse, Anwar Hadid. Gyermekkora óta díjugrat, rengeteg sikert ért el, álmai között van az olimpiai részvétel. 2014-ben kötött szerződést az IMG ügynökséggel. Számos híres magazin címlapján szerepelt már, többek közt a Teen Vogue és az ELLE. A Victoria’s Secret Fashion Show-n is végigvonulhatott már. 2015-ben jött össze The Weeknd-el, akivel 2016 novemberében szakítottak. 2018-ban azonban újra egymásra találtak, de egy év múlva szakítottak.

 

Alapvető információk

Ezekben a modulokban megtalálhatod a legalapvetőbb információkat a fiatal modellről. A kezdetektől olvashatsz róla, megtudhatod, hogyan építette fel a karrierjét. A tehetségét számos díjjal és jelöléssel ismerték el az utóbbi években, természetesen ezekről is találsz pár mondatot. Szerepelt tv műsorokban is, illetve több videóklipben is láthattuk már őt. Magánéletét nagyon óvja, de mivel párja is híresség, így szinte mindent tudunk róluk. Légy naprakész Bella-ról ezeknek a moduloknak a segítéségével.

001. Biográfia

002. Filmográfia

003. Díjak & Jelölések

004. Családja 

005. Magánélete

 

Érdekességek

Az alapvető információk után ez a rész még jobban belátást nyer Bella világába. Mivel életét a nyilvánosság előtt éli, sok izgalmas dolog érte őt. Fellépett már a Victoria’s Secret show-jain az utóbbi években, ezzel kapcsolatosan pedig tetoválást is csináltatott. Azt példáult tudtad, hogy Jennifer Lawrence hasonmásának tartják? Ha “nem” a válaszod, akkor azt a modult feltétlenül nézd meg!

 

001. Hailey megvédte

002. Tetoválásai

003. Bella vs. Selena

004. Piercing

005. Victoria’s Secret Show

006. Botlás a kifutón

007. Szőke hajjal

008. Meztelenkedés

009. In The Night

010. JLaw hasonmás?

011. Bella vs. Gigi

012. Lovaglás

013. Évről évre

014. Instagram botrány

 

Sztárkapcsolatai

Édesanyja révén egészen pici kora óta él rivaldafényben. Általa számos olyan híres emberrel ismerkedhetett meg már fiatalon, akik segítették a karrierjében. Ezen kívül saját maga is kialakított sztárokkal szoros kapcsolatot. Naomi Campbell például tanította őt és Gigit is a modellség alapjaira. Kedvessége és alázatossága miatt nagyon sokan szeretik őt a sztárvilágból.

 

001. Lady Gaga

002. Naomi Campbell

 

Stílusa

Mivel modell, így kötelessége folyamatosan a legfrissebb divat szerint öltöznie. Ha utcára lép, az mindenképpen stílusos kell, hogy legyen. Sok neves divatház alkalmazza őt a kifutókon is, akik emellett az új kollekcióik darabjaival is ellátják őt. Ám néha nála is becsúszhat egy-két baki, főleg a vörösszőnyegen, ahol ő sem tudta elkerülni a villantást. Ezek mellett a sminkelési szokásairól is olvashatsz.

 

001. Ugyanaz a ruha

002. Sminkelj úgy, mint Bella

003. Merész ruha