Paparazzi fotók szombatról és hétfőről

Bella szerencsére az utóbbi időben tényleg aktívvá kezd válni, hiszen Instagramra is folyamatosan posztolgat, és azért olykor akad róla pár lesifotó is. Ezúton is köszönöm Szandi*-nak a segítséget, aki segített ma a képek feltöltésében, amíg én dolgoztam. Az első adag 22-én, szombat este készült kedvencünkről, természetesen New Yorkban. Épp az utcákon sétálgatott, amikor a fotósok észrevették őt. Nem viselt maszkot, így láthattuk az arcát végre. Haja fel volt fogva copfba, bő pulcsit viselt, és egy szabadidőnadrágot. A rá jellemző karika fülbevaló sem maradhatott el ezúttal sem.

image1.jpg  image6.jpg  image8.jpg  image9.jpg

Két nappal később szintén New York utcáin vették észre a szemfülesek. A maszk itt már előkerült, és amíg a járdákon sétált, addig viselte is azt. Az autók közt már levette, és ekkor kezdett el bohóckodni a fotósokkal. Pózolt nekik, fintorgott, el is takarta az arcát, de végül rájött, hogy már felesleges. Az biztos, hogy ezzel a paparazzik napját feldobta egy kicsit. Bella aznap egyszerre volt sportos és csinos is, a virágos felsője pedig fantasztikusan állt neki.

image1~0.jpg  image9~0.jpg  image1~1403.jpg  image3~1282.jpg

Nem véletlen lépett ki aznap az utcára: az egyik étterembe vezetett az útja. A Bar Pitti nevezetű helyre ült be, a fotósok pedig az épületnél vették észre.

image1~1404.jpg  image2~1329.jpg  image5~1164.jpg  image9~950.jpg