Vogue és Harper’s Bazaar címlapján

Az előző bejegyzésemben céloztam arra, hogy Bella igencsak felkapott lett az utóbbi időben. Ez nem meglepő információ, hiszen remek modell, és tökéletes címlaplány! Ezt bizonyítja az, hogy szeptemberben jó pár neves magazin őt választotta a címlapjára. Főleg a Vogue szeretett bele a fiatal Hadid lányba. Bella a spanyol, az ausztrál, az arábiai, a kínai és ma kiderült, a Brazil kiadás borítójára is felkerült. Ez nem semmi teljesítmény, és még ki tudja, hogy hány magazin jelenti be, hogy a szeptemberi számuknál majd Bella köszön vissza. A brazilok rögtön három címlappal is előálltak.

image2~62.jpg  image3~55.jpg  image1~85.jpg  

A kiadáshoz egy új fotósorozatot is készítettek a lánnyal, ezt Gui Paganini lőtte róla. Kicsit furák lettek róla, de ettől függetlenül jól néz ki rajtuk. A személyes kedvencem az első róla.

image1~197.jpg  image3~141.jpg  image2~155.jpg  

De a következő hónapban nemcsak a Vogue nézte ki magának Bella-t. Kínában két címlapon is szerepelni fog, az egyik a fent említett Vogue, a másik pedig a Harper’s Bazaar ottani kiadása. Az újság borítóját és az őt érintő oldalakat már meg is tekinthetitek a galériában.

image1~80.jpg  image8~33.jpg  image2~57.jpg  image4~47.jpg

Természetesen ehhez is külön fotósorozat készült, egyszerűen mesésen fest rajtuk. Ez sajnos csak egy töredéke az újság képeiből, remélhetőleg napok kérdése, és a többi is megjelenik.

image10~52.jpg  image3~109.jpg  image2~122.jpg  image1~160.jpg