16 dolog Belláról

Bella Hadid a szeptemberi Marie Claire címlapjára került Dél-Afrikában. 16 apró kérdésre felelt, mely által még jobban megismerhetitek őt. Érdekesek, és remek válaszokat adott rá. A borítót és a két oldalas cikket  is megtaláljátok a galériában. Saját fordítás!

image1~84.jpg  image2~61.jpg  image3~54.jpg  

1. Ha nem lennék modell, ezzel foglalkoznék: Fotós vagy profi versenyző. A jövőben szeretném kipróbálni a színészetet, de egyelőre szeretnék csak a modellkedéssel foglalkozni.

2. A legjobb szakmai tanácsot kaptam: Anyukám mindig azt mondta, hogy legyek alázatos és szorgalmas, mindenkit kedvesen és tisztelettel kezeljek. Azt hiszem mindig is kedves és udvarias leszek – ez az, ami megkülönböztet másoktól.

3. Változásokat szeretnék látni az iparban: Azt hiszem, hogy az ipar egy része kezd haladni  a teljesség, különböző származás, és a testalkatok befogadására, ezek valóban pozitív változások.

4. Kit csodálok és miért? Míg felnőttem, mindig éreztem valami kapcsolatot Kate Moss-l, úgyhogy azt hiszem ő inspirált, hogy önmagam legyek, még ha ez nem volt mindig a legjobb döntés.

5. A könyv, amely óriási emléket hagyott bennem: Még gyerekkoromban olvastam, de még mindig emlékszem, “The Giver” volt Lois Lowry-tól, hatott rám. Emlékeztet, hogy az egyéniség a legfontosabb.

6. Tökéletes napom azzal kezdődik: Attól függ. Ha dolgozni kell, akkor egy arcpakolással és testápolóval. Tulajdonképpen az a legvalószínűbb, hogy 5 perc szundi után nem tudom hol a reggelim. A reggelek nehezek számomra. Mindig elkések.

7. A legtökéletesebb befejezése a napomnak: Pizzát enni az ágyban, és filmet nézni a barátaimmal.

8. Valami jó, amit magamnak adtam: Elmentem a barátaimmal Jamaica-ba. Épp most volt egy hónapja. Ez is mutatja, hogy őrült egy időszak volt ez, és kellett pár nap pihenő.

9. Ha részt tudnék venni az Olimpián, akkor ebben a sportágban: Persze, hogy lovaglás! Azóta tudok lovagolni, mióta megtanultam járni, így valóra vált álom lenne részt vennem az olimpián.

10. Alapvető sminkeszközöm: Dior szempillaspirál! Ez teszi igazán nyitottá a szemet.

11. Amit minden nőnek ki kell próbálnia egyszer: Egyszer élünk. Amikor New York-ba költöztem, ez volt az első alkalom, amikor kiélhettem magam, és ez olyan felszabadító élmény volt. Néha magányos, de lehetőséget kaptam, hogy igazán kiismerjem magam.

12. Saját kívánságlista: Ez nehéz, mert szerencsés vagyok, hogy mindent sikerült megcsinálnom. Talán megtanulni valami hangszeren?

13. Három tulajdonságom, mely által eljutottam idáig: Kedvesség, elkötelezettség és kitartás. Csak magamra és a karrieremre akarok összpontosítani, és mindez sok energiát igényel, hogy meg tudjam tartani!

14. Legfájdalmasabb döntés a karrieremben, amit fel kellett adnom: A szörnyű Lyme-kórom miatt fel kellett adnom a lovaglást a 2016-os Olimpiai Játékokon. Hároméves koromban kezdtem el lovagolni, beleszerettem, és eladni a lovamat a legnehezebb döntés volt, amit valaha tennem kellett.

15. Hogyan szereztem az első dolláromat: Egy malomban, Kaliforniában, egy gyümölcslé üzletben. Mindent megtettem – szedereket szedtem, pénztárgép mögött álltam, még az edényeket is elmostam. Szerettem a függetlenségemet, ami a saját pénzemmel jött.

16. Hogyan tisztítom ki az elmémet egy rossz nap után? Hívom anyámat, habfürdőt veszek, és korán lefekszem. Semmi sem nyugtathat meg jobban, mint egy álom!