Ott lesz a VSFS-n!

Amikor kiderültek múlt héten az eddig biztos nevek Instagramon a Victoria’s Secret Fashin Show résztvevőiről, soka hiányoltak pár modellt, jelentősen közzétéve ezt a közösségi felületeken. Kendall Jenner, Gigi és Bella Hadid nem voltak ott, nem látták őket érkezni, vagy épp elhagyni a Manhattan-i irodájukat. Ezért sokan azt feltételezték, hogy nem fértek bele az idei felállásba. Azonban Bella szombaton hivatalosan is megjelent a Victoria’s Secret Show irodájában, ezzel reményt adva a rajongóinak.

Az első képet Instagram Story-n osztotta meg – Hadid a fehérnemű cég egyik védjegyében, a rózsaszí selyemköntösben van, egy rövid videóban mutatta ezt. Aztán szombaton megérkezett a Victoria’s Secret irodájába, hogy részt vegyek a castingon – miután a többiek ezen átestek, ő egy laza szettben, farmer-ing kombinációban jelent meg. Ugyanezen a napon egy újabb szelfie-t kaptunk, amin melltartóban és szürke selyemköntösben látható.

A hírt csak erősítette, amikor Instagramos fotója mellé az alábbi köszönő szöveget írta:

@victoriassecret Annyira izgatott vagyok! .. Köszönöm @ monica.mitro @ 10magazine @ johndavidpfeiffer és természetesen a csodálatos, hihetetlen @ed_razek + mindenkinek a csapatban, hogy ez az álom újból megvalósul ..Őrületnek érzem, hogy ismét megkaptam a lehetőséget, hogy részt vehetek a műsorban…Most az iroda után olyan boldognak, egészségesnek és hálásnak éreztem magam…Nem bírok várni a hihetetlen élményig !!! Gratulálok minden gyönyörű nőnek, akikkel majd sétálhatok. Alig várom!

Az egész közlése kissé megcsúszott, hiszen Bella a tavalyi év egyik nagy szenzációja volt, tökéletesen tett mindent, kezdő VS Angyal létére. Bár 2016-ban debütált, ugyanarra a kifutóra léphetett, mint nővére, Gigi, és végig kellett sétálnia ex-barátja, The Weeknd produkciója alatt. Lényegében: Hadid lenyűgözte a kifutó közönségét a fényűző fehérneműjében, miközben exe végig őt nézte. Végig mehetett egy szürke fűzőben, csipke melltartóban és egy selyemköntösben, majd gyorsan kék kristályokkal díszített hosszú ujjas felsőben és tollakkal jelent meg. Mindezt ismét megteheti második alkalommal Sanghajban, míg tavaly Párizsban volt.

Jó tudni, hogy Bella ismét megkapta a lehetőséget a bizonyításra, hiszen most épp a Bulgari arca lett, és rengeteg időt tölt az év legnagyobb divatbemutatóin. A lány szereplésének késői kiderülése pedig okot ad rá, hogy Gigi és Kendall is megjelenhet még.