Ek11-QVXUAAbh-b.jpg
TLzyZTtC3mg.jpg
L06-Yfpc0TM.jpg
image9~977.jpg
image7~1084.jpg
image8~1025.jpg
image4~1239.jpg
image6~1134.jpg
image5~1195.jpg
image2~1361.jpg
image1~1438.jpg
image3~1317.jpg
image23~16.png
image22~484.jpg
image24~440.jpg
image21~510.jpg
image19~571.jpg
image20~547.jpg
image17~623.jpg
image18~604.jpg
image16~646.jpg
image14~39.png
image13~774.jpg
image15~689.jpg
image12~811.jpg
image11~860.jpg
Hirdetés
Az oldal sztárja

Isabella Khair Hadid (Bella Hadid) 1996.október 9-én született, Los Angelesben. Édesanyja, Yolanda Foster volt holland modell és TV-s híresség, édesapja Mohamed Hadid, palesztin származású. Két testvére van, a szintén modell,Gigi Hadid, és egy öccse, Anwar Hadid. Ezen kívül két féltestvére van apai ágról. 2014-ben kötött szerződést az IMG ügynökséggel. 2015-ben jött össze The Weeknd-el, akivel másfél év után, 2016 novemberében szakítottak. 2018-ban újra felmelegítették kapcsolatukat, ám 2019-ben ismét elváltak útjaik. Bella azóta szingli.

Tovább olvasom >>

Munkálatai

Burberry [2020]

Bella, mint modell

Kollekció: tavasz/nyár

Megjelenés: 2020. tavasz

A Burberry brit divatház, amely már 1856 óta létezik. A 2020-as tavaszi/nyári kollekciójuk kampányához olyan neves modelleket kértek fel, mint Bella és Gigi Hadid, illetve Kendall Jenner. A fotózáson is együtt szerepeltetik a lányokat. Ezen kívül a divathéten is alkalmazták őket.

infó  –   képek   –   reklámfilm

Michael Kors [2019 – 2020]

Bella, mint modell

Kollekció: ősz

Megjelenés: 2020. ősz

2019-ben minden évszakban megjelent egy-egy fotósorozat a Michael Korstól, amiken kedvencünk is szerepelt. Múlt évben ő volt a kampányarcuk. Szerte a világban megjelentek a vele készült promóciós anyagok, még Budapesten is! Az idei kollekciójukat is a szépséges modellel reklámozzák.

infó  –   képek   –   reklámfilm

Missoni [2019 – 2020]

Bella, mint modell

Kollekció: tavasz/nyár

Megjelenés: 2020. tavasz

A Missoni már 2019-ben is Bellával promótálta az időszakos kollekcióit, és úgy tűnik, a közös szerződés még nem járt le. Kedvencünk 2020-ban is ott virít a plakátokon, és büszkén viseli a márka ruháit.

infó  –   képek   –   reklámfilm

Miu Miu [2020]

Bella, mint modell

Kollekció: tavasz/nyár

Megjelenés: 2020. tavasz

Az idei évet a Miu Miu-val közösen indította! A márka eddig a kifutókon alkalmazta Bellát, ám úgy döntöttek, felkérik kampányarcnak is. Elsősorban táskákat promóz.

infó  –   képek   –   reklámfilm

Moschino [2020]

Bella, mint modell

Kollekció: tavasz/nyár

Megjelenés: 2020. tavasz

A márka élvezettel dolgozik együtt a Hadid lányokkal, és ez a legújabb kampányukra is igaz! A frissen megjelent képeket együtt is szerepeltetik őket a többi modellekkel, mintha egy lányzenekart alkotnának. Természetesen a Moschino-tól megszokott színes és érdekes mintákkal ellátott ruhákban.

infó  –   képek   –   reklámfilm

Bvlgari [2020]

Bella, mint modell

Kollekció: Ambush

Megjelenés: 2020. ősz

A Bvlgari korábban az ékszereit már reklámoztatta a fiatal modellel, idén azonban az Ambush-al közös táskáinap promózásához kérték fel.

infó  –   képek   –   reklámfilm

Versace [2020]

Bella, mint modell

Kollekció: Dylan Blue

Megjelenés: 2020. ősz

A Versace ‘Dylan Blue’ parfümjének új női változatát idén Bella reklámozhatja. A tengerparton forgatott kisfilm és a csodás fotók mind-mind illenek a márka által képviselt minőséghez.

infó  –   képek   –   reklámfilm

Kiemelt partnerek

 

Partnerek

 
 
 
Feltételek / Lekerültem
Összesen 3 darab szabad hely maradt. Jelentkezni a chatben tudtok!

Chat
Kérlek, ha írsz a chatbe, mindenképpen kulturáltan tedd azt! Ne szidj senkit, ne hirdess! Az oldalt egyedül szerkesztem, ha cserét szeretnél, itt kérheted!
Legutóbbi videó

Weboldal információk
  • Téma: Bella Hadid
  • Admin: Eve
  • Nyitás: 2017.08.26.
  • Költözés: 2018.07.05.
  • Kredit: Flaunt
  • Design: Ana
  • Email: admin@bella-hadid.com
  • Minden jog fenntartva © 2017 – 2020
    bella-hadid.com


Hirdetés
adscode
 
  2019.máj.28. 18:39 Közzétette:      Kategória:

Jó eséllyel, hallottál már erről az interjúról.Bár tartalma igen titkolt volt eddig, a divat két kiemelkedő alakjával, Bella Hadid-al és Jordan Barrettel beszélgettem, akiket összehozott a Daily Mail, blogokon vitáztak róluk, és maga Bella védelmezte a Twitter fiókján. 

“Tüzes új románc?” fogalmazta meg a Daily Mail. “Az alig felöltözött Bella Hadid New York-i lakásánál látták Jordan-t.” Ez csak pletyka – Bella és Jordan sosem randiztak, rákérdeztem az interjú során – és arra is, hogy ellepték a magánszféráját: a lesifotósok Bella házában fotóztak, az engedélye és tudta nélkül kempingeztek ott.  Bella (20) teljesen le volt döbbenve, amikor meglátta a róla készült képeket, amin épp a teraszán üldögélt épp csak bugyiban.

“Bárki, aki azt hiszi, hogy rendben van az, hogy az otthonában és a magánszférájában zavarják, az beteg” írta ki Twitterre.

De számomra ez az incidens azt mutatja, hogy ő és Jordan (20) milyen gyorsan elérték a divat iparában a csúcsot, amikor a popkultúra ismét tele lett modellekkel. Nem az 1990-es szupermodellek óta követik ennyire falánkan a divatmodelleket a lesifotósok. Nem Naomi, Cindy, Kate és Gisele óta látunk olyan modelleket, akik ott virítanak a napilapok címlapjain. Mindazonáltal, ellentétben azokkal a szupermodellekkel, akik évekig dolgoztak az iparágban, ezek az új arcok annyira óriásira nőttek, hogy nem volt idejük az ablakaikra utalni. Nem, tényleg. Ez csak néhány évvel ezelőtt volt, hogy Jordan otthagyta a Queensland-i iskolát a Gold Coast-on, és Bella-t, mint a kaliforniai legfelsőbb modell, Gigi Hadid fiatalabb testvéreként ismerte. A sajtó szemei pedig egy újabb leckét jelentettek Bella és Jordan karrierjében. A bukás után megjegyezte: Ideje mozogni.

    

Derek Blasberg: Ez az első alkalom, hogy kettőtöket együtt fotózták?

Bella Hadid: Igen, bár pár éve ismerjük már egymást. Divatbemutatókat már csináltunk együtt, de ez az első alkalom, hogy kamera előtt állunk.

Jordan Barrett: Olyan jó barátok vagyunk, hogy ez teljesen természetes és vicces volt.

DB: Hogyan találkoztatok?

JB: Az első New York-i napomon találkoztunk.Mindketten Hailey-vel (Baldwin) találkoztunk a SoHo hotelben. Ez olyan volt, mint a harmadik napom itt. 

DB: És rögtön elkezdtetek randizni, ugye?

BH: Ha, mi sosem randiztunk, Derek! Olyanok vagyunk, mint a legjobb barátok, ami sokkal jobb mindkettőnk számára. Valójában ő olyan, mintha a testvérem lenne.

JB (szarkasztikusan): Aww, ez túl édes.

BH: Jordan, most igyekszem komoly lenni. Esküszöm, meg akarlak ölni!

DB: Beszéljünk arról, hogyan jutottatok el idáig. Bella hogyan és mikor kezdted a modellkedést?

BH: Egész életemben lovagoltam. Ez volt az álmom. De amikor 17 éves lettem, New Yorkba költöztem és aláírtam egy ügynökségnél. Az első show-m Tom Fordnál volt, ami csodálatos volt, mert úgy éreztem, hogy bízik bennem és ez arra ösztönzött, hogy folytassam. Azóta sem álltam le. Ez két és fél évvel ezelőtt volt.

DB: Édesanyád modell volt, és a testvéred is az. Milyen tanácsokat adtak neked?

BH: Ugyanazok a tanácsok voltak: légy önmagad, ne feledkezz meg a benned rejlő energiákról, mert az emberek megpróbálják folyamatosan a rossz energiáikkal terhelni azt. Te magad vagy, és ez a legjobb személy, aki lehetsz.

DB: Jordan, elmesélted már Bella-nak, hogyan kezdtél modellkedni? Ez azt jelenti, hogy kihagytad az iskolát és elloptad a meccset.

JB: A mérkőzések ingyenesek, a rekordért! Ausztráliában éltem, és egész korán otthagytam az iskolát.

DB: Ez azt jelenti, hogy ugrottál egy osztályt?

JB: Igen. Mindenesetre, mint mondtam, korábban hagytam el az iskolát, és egy ügynök észrevett. Azt hiszem 14 voltam, de 18 éves koromig vártam. Mielőtt New Yorkba jöttem volna, Miamiban fotóztak Bruce Weberrel, és innen jöttem.

BH: Az első fotózásod Bruce-l volt?

JB: Aha.

DB: Mindkettőtök karrierje nagyon gyors és izgalmas volt. A tempóváltás megijesztett titeket?

JB: Ez más, de hozzá lehet szokni. Sokat repülünk, és sosem tartózkodunk egy helyen 2 napnál tovább.

BH: Azt hiszem, ezt senki nem tudja jobban Jordan-nál, aki soha nem látja a családját. Az anyukám New York-ban van, és minden héten meglátogatom a nővéremet, de alapvetően három napot repülőn töltök. Ez talán a legnehezebb része. De áldottak vagyunk és szeretjük ezt.

DB: Oké, játsszunk egy játékot. Mindkettőtöknek egy spontán kérdést teszek fel, és azt akarom, hogy az első dolgot mondjátok el, ami eszetekbe jut. Kész?

BH: Három, kettő egy, gyerünk!

DB: Az egyetlen dolog, amit utálok viselni…

JB: Ruhák.

DB: A kedvenc tervezőm…

BH: Riccardo Tisci.

DB: A kedvenc ruhám, ami a gardróbomban van…

BH: Bármelyik az új Air Jordans-ből vagy bármelyik Chrome Hearts bőrkabát.

DB: Az életedben akkor érzed magad a legkényesebb helyzetben, amikor…

JB: Mindenki állandóan meztelen akar lenni.

BH: Úgy érzem, akkor vagyok a legszexisebb, amikor teljesen meztelen vagyok, vagy amikor teljesen le van fedve a testem. Amikor Dubai-ban jártam, teljesen le voltam fedve, szuper szexi érzés volt. De amikor a vörös szőnyegen vagyok egy piros ruhában,akkor majdnem meztelen vagyok.

DB: Mit gondolsz arról, ha egy pszichológus ezt mondja, Bella?Hogy vagy teljesen,vagy nem?

BH: Vagy, hogy tiszteletben tartom a női testet, és le lehet fedni teljesen, és még így is szexisnek érezheti magát, de szexi ruha is lehet rajta, bármit is akarsz viselni, mert te te vagy és szereted az életed. Miért nem lehet meztelen? Miért nem lehet felöltözött? Ha szexisnek érezzük magunkat: éljük az életünket!

DB: Gyerünk, csaj. Vissza a játékhoz. Amikor aludni megyek, ezt viselem…

BH: Extra hosszú Guns N’ Roses póló. Ez az egyetlen dolog, amiben aludni lehet.

JB: Általában abban alszok, amit épp viselek.

BH: Általában Jordan nem cseréli öt napig, így nem nagyon érdekli,mit visel a nap folyamán, vagy éjszaka, mert ő ugyanazt a dolgot viseli.

DB: Jordan, egy kérdés neked. Ha két szóval kellene leírnod Bella-t, az alábbiak lennének…

JB: A. Legjobb.

DB: Wow, habozás nélkül. Rendben, Bella, ugyanaz a kérdés neked: Ha két szóval kellene leírnod Jordan-t, az alábbiak lennének…

BH: Energia és hangulat.

DB: Akkor hiányzik az otthon a legjobban, amikor…

BH: Amikor az egész családom együtt van, és én nem vagyok velük. Többször is előfordult már, és sírtam.

JB: Karácsony és a szüleim születésnapja, vagy ha látom, hogy a barátaim otthon jól szórakoznak.

DB: Én mindig sírok, mikor…

JB: Ez nem rám vall!

BH: Amikor gépen vagyok. Adj egy pohár bort a gépen és szó szerint sírni fogok a Bambi-n. Valójában, tegnap este a Food Netwoork-ot néztem, hisztérikus lettem, mert egy aranyos focijátékos főzött egy jótékonysági rendezvényen, és megdöbbentett.

DB: Ha nem lennék modell, ez lennék…

BH: Lovagolnék.

JB: Fotóznék.

DB: Ha ugyanazt az ételt kellene egész életedben enned, ez lenne az…

JB: Sushi!

BH: Sültkrumpli, puha csirke, grillezett sajt és két szelet pizza.

DB: A hősöm…

BH: Annyi hősöm van…talán Mario Sorrenti.

JB: Nekem is.

BH: Amikor először fotóztak Mario-val, akkor éreztem először, hogy van helyem ebben a bizniszben. Mario minden divatbálványomról lőtt már egy sorozatot.

DB: A legjobb éjszaka volt, mikor…

BH: Lógni a barátaimmal és lazítani. Filmeket és gagyi TV műsorokat nézünk, mint a CSI vagy dokumentumfilmeket az anyjukat meggyilkoló lányaikról.Láttad azt?

DB: Még soha nem láttam.

BH: Óh, meg kell nézned. Az a neve “Mommy Dead and Dearest”.

DB: Jordan, mi volt a legjobb éjszakád?

JB: Jól éreztem magam Cannes-ban, ebben az évben.

BH: Nagyon különbözik az én legjobb éjszakámtól.

JB: Csak azért mondtam, mert veled voltam, Derek.

BH: Hát persze. Bármelyik este Derek-el a legjobb este.

DB: Ez a helyes válasz, és a helyes válasz, amit kerestem. Bella, te nyerted a játékot! Bár azt akarom mondani, hogy a legutóbb, amikor te és én együtt lógtunk, nem hagytuk el a lakásod.Emlékszel? Mindannyian felöltöztünk, kaját rendeltünk, italokat csináltunk , segítettem nektek belépőt szerezni a klubba Hailey-vel, de mégis otthon maradtunk.

BH: Ez történik az életem 99 %-ban. Mindig kiöltöztem a semmiért.

(c) Saját fordítás! Forrás megjelölése nélkül elvinni TILOS!